6979775493 Εφηβείας 21, Αχαρνές parketvas@gmail.com


Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!


Ο παρκετοποιός Βασιλόπουλος Δημήτρης, έχει έδρα τις Αχαρνές & δραστηροποιείται στο χώρο του ξύλου εδώ και χρόνια.

Κατασκευάζουμε ξύλινα ποιοτικά δάπεδα για οικίες ή επαγγελματικούς χώρους αλλά και επενδύουμε σκάλες με το ξύλο της επιλογής σας. Μασίφ ξύλο ή ημιμασιφ σανίδες στον χαραχτήρα που εσείς προτιμάτε..

Ανάλαμβάνουμε το γυάλισμα σε ότι έχει προηγηθεί, σε ξύλινο πάτωμα (παρκε) και σκάλα ή σε ότι υπήρχε στο χρόνο και ήρθε η ώρα συντήρησης του. Επίσης έχουμε την δυνατότητα για ξύλινες κατασκευές, που θα δέσουν την ομορφιά και την φυσικότητα στα πατώματα με το υπόλοιπο σπίτι.

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται, γίνονται στον χρόνο που θα χρειαστεί για το καλύτερο αποτέλεσμα, μιας και έχουμε να κάνουμε με ένα φυσικό υλικό, που μόνο τον σεβασμό μας μπορούμε να του δείξουμε. Έτσι δίνουμε προτεραιότητα στο να καταφέρουμε να ζήσετε μαζι του, όσο περισσότερα χρόνια γίνεται. Γιαυτό τον λόγο, προσπαθούμε ενάντια στην παραγωγική εργασία να βγούμε στην επιφάνεια και να προσφέρουμε ένα αποτέλεσμα που δεν θα μπορεί να σας το δώσει άλλος.
Έτσι το πάτωμα σας δεν περνάει σε δεύτερα χέρια ενός συνεργείου με βιαστικές και αν ευθύνες μεθόδους χωρίς να δίνουν στο ξύλο την αξία που του αξίζει μέσα στον χρόνο.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας & βάλτε τη φύση στο σπίτι σας !

 

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Σύγχρονα υλικά, μοντέρνα προσέγγιση, οικολογική ευαισθησία.